20 ÅRS FEST LOKALEN

Nu har jag äntligen varit och kollat på lokalen, det var super bra :) Weeeiiii !!!!!!


MYS TISDAG

Mykväll med Ellinor och Camilla i går , åt god sallad, kollade kläder på datorn, snackade skit och planerade resor! En riktig tjej kväll! Tack för en mysig stund <3


HEMMA IGEN

Har varit i fjällen sen i onsdags men kom hem i går, super mysig helg! Träningsverk i hela kroppen från all skidåkning.  Jag o Pappa åkte 9 KM långfärd en dag!! Helt slut var jag! Men kul var det!

PARKERINGSBÖTER 1400 kr FYYYYYYYY va trist :( Jävla parkeringsvakter!


Det e mycket att längta till nu, känns roligare!

v.11 17 mars till den 21 mars Fjällen med Pappa Danne Daniel och små kisunerna!

v.13 Kanske London med Mammi Mormor och Siis !

v.15 den 17 april Johanna firas 20 år!

v.16 den 22 april till den 25 april Rock and ski fjällen med Emmelie Camilla Sanne Ellinor och kanske Charlotte.

v.18 den 5 Maj blir jag 20 ÅR! den 8 Maj  firas jag 20 år med en stor FEST!

v.20 den 22 april ska vi troligen fira Charlotte 20 år !!


Sen är den Sommar får vi hoppas !!


ETT ÅR SEDAN

Snart var det exakt ett år sen vi hade våran skiva!  Man började gå på alla skivor och det enda man gjorde några veckor i rad var att festa! Underbar tid! Saknar er klassen!! Och Tack Aland och Robin som alltid ställde upp !!! hihihi





HUSVAGNSSEMESTER I SOMMAR

HUSVAGNS SEMESTER MED TJEJERNA KAN DET BLI BÄTTRE??

Vi kommer få sjukt kul, sjukt trångt och sjukt många minnen och skratt anfall. Ingen kommer vilja köra! Jag vill bara ha Sommar nu!!


15 MARS

LÖRDAGKVÄL
Det blev en lyckad middag hos Zandra med super god mat, sedan drog vi oss in till Moda. För sedan vidare till Golden med Emmelie och hennes bror och vänner. Det var sjukt bra musik !! Sedan blev det en sväng förbi Grodan när dom stängde. Det blev en kväll med massa dans. Värken i fötterna på söndagen var inte okey!!!

  


Wednesday

Vaknade av att sol lyste in i rummet, det är så mycket lättare att kliva upp nu på mornarna när man inte behöver gå ut i flera decimeter snö och 25 minusgrader längre. Känns som vi bara går mot bättre tider!

I dag ska jag på Stockholm DC med jobbet, undra hur det kommer vara och vad vi ska göra, intressant!? Återkommer med vad det var, och vad vi gjorde senare. När jag sitter på kontoret och kollar ut så är det helt blått på himlen hur underbart som helst, hoppas vi får sånt här väder V.16  Weeeiiii va jag längtar!!

 Sen ska jag förbi Nacka forum på vägen hem eller om jag får tid över nu på dagen och kolla efter en lite mer vårig jacka. Äntligen!! Och i kväll blir det Middag & bio med Emma, Mormor och Caroline!


BOKAT OCH KLART

NU ÄR FJÄLLEN BOKAT OCH KLART, OM 6 VECKOR ÅKER VI !!


VINTERDAG, SPEL, GRILLA KORV, BASTU, ÖVERSKNINGSFEST, UTGÅNG !

LÖRDAG


KÄRLEK <3



VINTERDAG HOS CAMILLA <3


TIDEN GÅR SÅ FORT

Tiden bara springer i väg. Det har varit en rolig vecka på jobbet. Och det är redan fredag, helg igen. I kväll tror jag det blir lugnt, plankstek och mys med pappa sedan myskväll hos Ellinor tror jag.

 På lördag ska vi ses hos Camilla tidigt och ha en riktig vinter, sälen, mys, förar dag. Grilla korv ute i snön , leka i snön, lyssna på Music, äta soppa, dricka alkohol och bara få ännu mer längtar till v.17… Hoppas hoppas bara att det blir solsken. Sedan blir det vidare hem till Charlotte för vi ska fira hennes moster, överraskningsfest, sedan blir det utgång på stan!!

Nu ska jag åka till en kund, sedan ska jag gå på helg!! Ha det gott! Puss kram


LYCKAD HELG <3



Fredag blev det olearys med tjejerna, sedan ett coop besök med massvis av skratt, sedan myskväll hos Emmelie.

Lördag dag tillbringade jag i Nacka forum med Emmelie och Camilla vi strosade runt kollade affärer och lunchade. En topp, underkläder och en väska följde med mig hem. Vi var även inne på G-star och kollade på ett snyggt linne jag vill ha.

Sedan blev det middag hos Emmelie, för sedan vidare på en riktig tjejkväll till 4B på kvarnbergsplan. Vi blev 18 tjejer, melodifestival, massa vin och tjej snack.

Kvällens bästa kommentar: Typiskt Emma att säga vagina eller möss…

Efter vi varit i 4B åkte vi in till MODA för att ta en drink och säga hej till en gammal vän från gotland, för sedan blev det en liten ”bar runda” med Emmelie. Och sen självklart till grodan! Där alla andra var <3

Det hände en och annan sak den här kvällen,
 det blev lyckat helt enkelt!!

// MALIN


RSS 2.0