OLLE MED TJEJERNA ELLER UT OCH DANSA ?

Veckan har bara sprungit iväg och nu är det redan fredag igen. Man blir så glad! Man fick ju LÖN i onsdags eller va det nu va. Så igår införskaffade jag mig lite nytt till garderoben. Ett vitt/blått randigt linne från Vero Moda, svart topp djup i ryggen från JC, ett par tygskor från H&M och ett par snygga blå armband från JC!!
Bild kommer snart upp!

Undra hur min fredag kväll kommer bli? Återstår att se….
( Är på ett sätt sugen att gå ut och dans parta och träffa folk och bara ha kul med tjejerna. Samtidigt mysigt med middag på Olle med favorit tjejerna och sedan bara ta det lugnt)


VÅRKÄNSLA SOLEN LYSER

Min navelpiercing gick sönder här om dagen, måste in skaffa mig en ny! Frågan är bara vilken färg ??



Dessa saker ska hitta hem till mig innan sommar.
Vita Converse snygga jeansshorts och Ros/rött läpplgans.
Åååå vill bara att 
VÅR nu!  



Kram o Puss M


LÖRDAGKVÄLL

I går fick jag 2st Underbara sms Ett av Systeryster och Ett av Sötlina.

(Du och dina tjejer är välkomna på Ladies Night hos oss i 4B på lördag. Massa tjejer, vin och melodifestival och sedan drar vi oss in mot city för att dansa). Älskar när folk kommer med roliga förslag :)  Tack Tjejer !!!


AFTERSKI VILL HA VECKAN 17 NU

Vill bara åka till fjällen och gå på Afterski NU (Jag och Camilla i 4B på afterski)




Bilder från helgen



// Malin


FREDAG - SÖNDAG

Fredag
 Hade en super trevlig middag hemma hos Björn med Emmelie Camilla och Aland. Vi lagade middag åt Aland som fyllt år. Sedan körde Aland och Björn i oss till staden. Super snälla ni!

Började kvällen på Moda med en drink och tjej snack. Sedan begav vi oss till Undici där även Emmelie bror var med några kompisar. Sedan slutade kvällen på grodan!! Det han bli ett och annat glas vin så på lördagen var jag ganska seg. Hela dagen tillbringade jag i sängen kan man säga. Men tack för en lyckad kväll tjejer!!

 Lördag
På kvällen var det bara ladda om. Då hade min Pappas syster 40Års fest! Tillbringade mycket tid med så kusinerna (Dom fick massa ”Barbie ”smink i julklapp som dom tjatat massa om att man ska komma dit och bli sminkad). Så i kväll fick dom äntligen göra det! mycket dans och fina tal blev det också under kvällen.

Söndag
Fyllde Mormor År. Så då åkte vi ut till Landet och firade henne och kollade På Mosters hundvalpar, super söta 6 veckor gamla. Dom be sönder hela mig kan man säga!

Helgens Bilder kommer upp under veckan!

// M


FRÅGAN ÄR, SKA VARA BLOND ELLER HÅLA KVAR VID BRUNT ETT TAG TILL ?

I fredags gick Jag & C till frisören och bestämdes oss för att bli brun håriga. När vi kommer till salongen får vi två jätte gulliga tjejer. Vi sätter oss ner med en färgkarta och börja diskutera vad för färger vi ska ha. Det slutar med att vi nästan tar exakt samma, men eftersom våra hårfärger var så olika från start skulle dem inte bli lika. Och helt sant mitt är lite ljusare. Det tog oss tre timmar!

 När man går förbi spegeln och kollar in sig själv känns det inte som en själv . Jätte konstigt. Frågan är om man ska bli blond igen eller håla kvar för brunt ett tag till i alla fall??

// M


VILL HA SOMMAR NU


FREDAG KVÄLL


FREDAG MORGON 12 FEBRUARI

 

 I dag blir det förändring,
man måste våga ta chanser här i livet. Tänk vad tråkigt livet vore annars! <3




KÄRLEK
<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<<3<3<3<3


Drick spel

Förre helgen när vi firade Marcus lärde vi oss ett roligt Nytt drickspel av hans kompis. Det farliga med drickspel är att, det bli alltid för mycket av det goda. 
 Men det ända som är farligt och gör att du kan bli riktigt på pirkalurken i det här spelet är om man får sista kungen , eller blir "drick kompis" till någon.  Annars gäller det bara att vara uppmärksam.

1 ?

2 ?

3 ?

4 Sätta upp tummen på bordskanten i smyg

5 Alla tjejer dricker  

6 Alla killar dricker

7 Saga

 8 Välj en drick kompis

 9 Ett finger upp mot taket i smyg.

 10: Regel

 Knäckt:  ?

 Dam:  ?

Kung: Häll din dricka i ett glass som står på bordet, sista kungen dricker upp allt.

Jag minns inte helt hundra alla grejer, hjälp mig tjejer att komma ihåg.

// M


FRÄSCH NY BÄDDAD SÄNG <3

Jag var inne på H&M HOME i dag och blev helt kär i 3 saker. Jag måste bara handla dessa! Finns det något bättre än att hoppa ner i en mysig, fräsch ny bäddad säng?? Nej !

     

// M <3


Shopping Online

WWW.TINTINSTYLE.SE

Söt sommar topp från Odd molly, Glitter Body Lotion från odd molly och ett L.A Stockholm armband.
Måste inhandlas till sommaren :)
           


SOMMAR 2010, VILL HA DEN HÄR OCH NU !

  

Tänk när man kan börja använda sin sommarskor, tunna små jackor, solglasögon, gå långa promenader, sitta på snaps, spela volleyboll, åka till olika badställen, äta mjukglass, bara umgås, grillkvällar, sena sommarnätter, poolparty hos C!

Livet blir så mycket lättare. Älskar sommaren <3


5 Februari

TORSDAG - SNÖKAOS

En vanlig dag på jobbet. Efter jobbet åkte jag och hämta Emma vi åkte och skulle hämta bilen hos Mamma eftersom hon är i sälen, men när vi kommer dit har plogbilen plogat in Mammas bil. Vi får skotta ut den med fötterna efter ett tag när vi e super blöta kommer Emma på att vi skulle ringa Jonte och låna en spade. Jonte kommer ut när vi typ e klara med en Spade i högsta hug. Skottar det sista och får putta på bilen, tillslut kom vi loss. Tack JONTE! Efter det åkte jag och Emma till Copp handlade mat och åkte hem till oss och Lagade en super Good middag och hade en mysig kväll!

FREDAG I DAG :D

En hel helg ledig, inget speciellt inplanerat. Förutom att jag tror att vi ska gå ut och festa lite på lördag och kanske gratta Möller som fyller 20 ÅR. Oftast kan spontana helger bli roligast!!

Kanske åka skridskor eller typ pulka någon dag? Det skulle vara roligt.

TREVLIG HELG PÅ ER <3


2 FEBRUARI 2010

Det är kallt och tråkigt väder ute, man jobbar och jobbar. Jag känner bara att jag måste boka in en rolig tripp eller något roligt, som man kan gå och längta och se fram emot. Just nu känns det bara som livet är samma hela tiden. Visst har precis börjat nytt jobb så det är himla roligt och spännande!! Jag o C snacka idag om vad vi ska ta och hitta på hon kände lite samma. Vi prata om antingen sälen fredag-söndag, kryssning eller Göteborg.  ?? har någon ett bra ide?? Kom med förslag!

ALDRIG MER JOBBA HELG

ALDRIG MER JOBBA HELG.
Helt underbart!! MQ är över nu!
Kommer sakna alla härliga jobbakompisar, men dom kommer jag kunna träffa ändå. Tack för söta blommorna och sista dagen!


RSS 2.0