FREDAG MORGON

En fredag förmiddag på jobbet, snart ska jag åka och lämna lite grejer ute på djurgården sen ska jag åka och lämna en brevlåda jag köpte i går.

Sen ska jag gå på helg! E det fint väder när jag slutar åker jag in till snaps med Emmelie, Sanne m.m 
Sen i kväll ska vi mysa och grilla hemma hos Emmelie några stycken<3



// MALIN <3


VILL TILLBAKA NU, VILL INTE BARA VARA HEMMA , VARFÖR ÅKTE VI HEM

 



BLÅ BYN 332 <3

Nu har jag kommit hem från SÄLEN det har varit en underbar resa, Vi bodde helt perfekt till (blå byn 332)! Vi hade härligt väder och härliga grannar över allt, Ingen klagade på oväsen eller att vi var högljuda.

Torsdagen åkte vi hemifrån 06.00 – Jag började köra, efter 1 timmes åkande hamnar vi i snöstorm. (vi har sommar däck) Jag kan bara säga vi höll på att DÖÖÖÖÖ… Bilen hamnade åt 90 grader fel en gång.

När vi väll kom upp grillade vi korv och packade in allt i stugan. Sedan började vi ladda in för AFTERSKIN.   

Sedan gick tiden så fort .. Jag ville bara inte åka hem. Vad ska vi hem och göra???

VILL TILLBAKA NU !!


DAGENS LUNCH

Var på bygg-ole och köpte massa grejer ut till ett av våra projekt! Och då sprang jag på den här goda lunchen på cafét brevid, köpte med den upp till kontoret!


Muuummms ..... !!!!


I MORGON ÅKER VI TILL FJÄLLEN

I morgon tidigt på morgonen beger vi oss av till fjällen. I går var jag o Camilla runt och hämta grillen fixade med dricka och inhandla det sista. I dag ska det packas och fixa det sista!

Sen ska jag självklart hinna fira min KUSIN JOSEFINE i dag :)  GARTTIS GRATTIS !!!


MYSDAG MED MAMMA OCH SYSTER <3


ÄNTLIGEN BÖRJAR BALKONGEN BLI KLAR

Pappa har lagt trallen och nu e det bara börja grilla .. Weeiiiii !!!

   


16/4-18/4


RULLSKRIDSKOR KVÄLL




BYTTE DÄCK MED CAMILLA

Jag vill bara ge oss själva beröm över hur duktiga vi var att byta däck. Faktiskt ganska kul om jag får säga, men kanske berodde på vädret, det var underbart väder!



Bilen redo och klar för sommarkörning

Tack för hjälpen Camilla :D


LARMCENTRAL

Problem att parkera bilen först men sen ska vi själva hitta ut. Men nej vi hittar en dörr som vi testa på. Men var hamnar vi?

Helt plötsligt står det larmcentral med stor text och larmat. Men vi fortsätter och herr gud vad högt vi gick. Pulsen var ganska och hög jag fick ett skratt anfall som vanligt när jag blir rädd. Till slut hitta Emmelie en dörr, som vi låser upp och springer ut. Snacka om genväg tjejer! Bra att veta till alla andra gånger!!! Kände mig som en flykting för en stund! Herre va rädd jag va!


Tjejkväll med utgång, hundvakt och söndagsmys <3

Fredagen blev det tjejkväll med pastasallad vin och utgång
Lördagen var jag på barn "fest" och hundvakt åt Josefines sötaste hund :)
Söndagen blev det shopping i nacka forum och stan sedan glass och vår mys hos alixen

Här kommer lite bilder:



Puss o Kram MALIN


TÄNK OM DOM VINNER :D

NÄSTA VECKAN SKA VI TJEJER ÄNTLIGEN GÅ OCH KOLLA PÅ DEM
Alla säger att det e en så sjukt härlig stämning, något man måste hinna uppleva ju..



Ha en bra dag!


BILDER PÅSKHELGEN


EN RIKTIG TJEJKVÄLL <3

Tjejsnack, Kollade hockey, snacka skit och ja allt det där man alltid pratar om. Är just nu i en period då jag behöver prata av mig mycket, samma för Camilla så det passade perfekt men en tjejkväll!!  



Spännande match och självklart vann dem tillslut. Så i kväll kommer det bli ännu mer spännande!  Och lyckost Emmelie som fick vara där och kolla!

 Jag tror även jag ska LYXA till det lite och köpa helt nytt smink i dag, Ny sminkväska med helt nytt innehåll, helt nytt märk! Det som du ser på bilden! Känns som jag behöver det för att få upp humöret lite!

 Snart helg igen <3


ONSDAG KOLLA PÅ LOKALEN

I dag ska jag troligen få komma och kolla på lokalen jag ska ha när jag fyller 20 år. Den andra lokalen var man tvungen att stänga för tidigt och hade lite hårda regler för det antalet jag har bjudit.  Men den här lokalen vet jag e bra :D

LÄNGTAR :D


JOBB JOBB

Nu har man vait ledig ett tag då blir det mycket fakturering och papperarbete, men snart ska jag ut i friska luften igen




Sorg, skratt, rädsla, glädje och hat

Påsk helgen

Sorg, skratt, rädsla, glädje och hat. Alla känslor var inblandade i den här helgen.
Onsdagen börjar toppen med Björn Skifs med mamma och Emma på cirkus. (fin påskpresent av mamma) sedan åka vi till landet på torsdag kvällen. Åt en mysig påsk middag med mormor morfar och moster. Sedan åkte vi hem på kvällen. Sedan dess har det var en del festande!! Lång ledigt! Men allt sluta i kaos! 

RSS 2.0