Måndag

Tack för en mysig middag tjejer ( Jag Emmelie Charlotte Camilla och Ullis) måndags middag på olearýs. Cessarsalladen tog alla som vanligt., Längtar redan till nästa gång. <3

Malin: vilka e det som möter varandra?
Emmelie: tror det är Linköping mot några.
Malin: Fins det ens som ett lag?
Emmelie: ja det gör det hahah.
Malin: Finns inte det bara i hockey?
Emmelie: jo men det är ju det vi kollar på "pucko".
Malin: va? nee fotboll är det ju.


Emmelie och Charlotte kollar på varandra och vänder på huvudet då kollar dom på hockey och jag och Camilla på fotboll. hahah sjukt kul!!!

Dom sände fotboll på ena sidan och hockey på andra.

/MALIN


Shopping

I onsdags var jag och D och shoppade i sickla. Och åt en god middag tillsammans. Det var super mysigt!  Daniel inköpte sig massa fina kläder som vi hittade ihop. Jag valde den snyggaste tröjan :D .. Och jag köpte mig ett par skor, och fick en snygg svart tröja av D. Super gulligt! Tack tack..

 

 




Fredags var jag och Pappa i skärholmen för vi skulle fixa det sista inför bröllopsfesten vi var på i lördags. Fick en super snygg topp av pappa som jag skulle ha på fredag kvällen också. Efter skärholmen åkte vi hem så jag han fixa mig inför kvällen eftersom jag skulle till Camilla på 70års firande. Pappa åkte och hämta nya bilen :D det var super snygg och bra.. Finns kylskåp i bilen (bra för oss tjejer om vi lånade bilen upp till alla våra fjällen resor vi planerat). Pappa kom och hämta mig när jag var klar. Vi åkte till Mormor och morfar på Hummer ”lunch” eller vad man kan kalla det. Super gott var det ! Emma kom också på lunchen. Efter det körde pappa mig till Camilla. Hos Camilla blev vi bjudna på drinkar och super gott buffé. Vid 12 åkte vi in till grodan och festade där hela natten lång..

 

Jag Emmelie Charlotte och Camilla

Lördags var jag på high School musical med Mormor Emma Lina och Mikis. Den var verkligen super bra. Man blir så sjukt sugen att börja på dans och sång när man ser på musikaler. Och efter det åkte i och åt på vårat favorit ställe. En underbar dag med Mormor <3

 På kvällen var jag på bröllopsfest. Hos min barndomskompis och även grannar. Det var många fina tal och överraskningar. Det blev en lyckad kväll för Camilla och Fredrik. Lycka till i livet! Min klädsel blev glitterklänning med mina svarta nya skor jag shoppade i onsdags!

 Söndagen jobbade jag och efter det hem och åt söndags middag och kollade Ensam mamma söker (ett av mina favorit program) och sedan somnade jag på en gång efter en fullbokad helg.





Tack alla för en trevlig helg! Ha en bra måndag nu. Själv ska jag ner på Olearys med tjejerna och snacka skit och äta en god middag <3

/ MALIN


Operation

Nu var det 2 veckor sedan jag opererade mig. Så nu ska jag få ta bort mitt "plåster" Men jag tycker inte ärret ser så fint ut. Hoppas det blir bättre om ett tag som alla säger att det ska bli. För jag vill inte ha ett fullt är där resten av livet .. Nu har det äntligen slutat göra ont.. Nu kan jag börja röra mig normalt igen. Skönt Skönt !!

Familje Helg..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera under helgen.. I fredags sluta jag jobbet vid 7 då hämtade E och C mig från jobbet så åkte vi till MB hallen och kollade på Alands match.. när vi kom ledde dom matchen men i slutet förlorade dom ändå om jag får säga tycker jag det var lite 10:ans fel.. sjukt spännande match. Aland gjorde MÅL, duktig kille. Bästa spelare nu för tiden är Hampus Hermanson.

 Vi har kommit fram till att vi ska starta ett korpen lag (innebandy). Som jag alltid drömt om. Hoppas min dröm kan gå i uppfyllelse. Vi måste bara hitta en tränare först. Under matchen kom vi fram till att nästa gång MB ska byta tröjor vill vi ärva deras tröjor. Så ska vi sy in dom lite och klippa av lite på längden.. Sen kör vi bara! Tror vi kommer komma långt!!!

 Lördagen åkte jag till Vadstena tillsammans med familjen Morin och maltesen Tomas. För att fira Daniels farmor.. En sjukt mysigt liten ”stad”.. efter det åkte vi hem till mig där Pappa lagat en super god middag. På kvällen körde jag Emma och tjejerna till stan. På vägen hem ”krockade” jag med ett galet råddjur som sprang in i sidan av bilen så jag fick tvärnita. Som tur va klarade bilen och jag mig hyfsat bra men mitt hjärta hoppa nästan ut. På söndagen gick vi upp vid 9 tiden åt en mysig frukost med familjen och begav oss mot Stuvsta IP där mina små kusiner som är 6 år skulle mötta varandra i fotboll. Huddinge - Stuvsta. Det var det gulligaste jag sätt på länge.. Alla sprang efter bollen. Ingen kunde några regler. Dom visst knappt vilket Mål som var deras. Som tur va blev det 2-2..

 Det blev en lugn Familje helg kan man säga, men det var riktigt skönt. För nästa helg är min helg fullbokat med massa roliga saker.  Fredagen ska jag hem till Camilla då hennes Farfar fyller 70 år då det bjuds på mat och dryck sedan ska vi ut alla tjejer. Lördagen ska jag på High School musical med kusinerna och sysslingarna som Mormor bjudit med oss på. Och på kvällen är det bröllopsfest :D  Köpt en jätte snygg klänning :D Svart glittrig!!


Ha en bra kväll / Kram M


DIF




Efter jag varit och firat Hanna, kom Camilla och Aland och hämta mig så åkte vi och kolla Jirhages match. Kul att se dom spela. Speciellt Alex som jag faktiskt aldrig kollat på tidigare. I halv lek gick vi in på Alands mobil för att kolla hur MB låg till..men då låg MB under med ett mål. Undra hur det sluta. ??? Vi ska kolla på MB på fredag!!
Alex match slutade 4-4, då det blev förlängning och dom gjorde MÅL och vann matchen med 5-4..

Bra spelat killar
Alex,Sillen,Calle,Dahle och kim.
Här kommer lite bilder!!!





Lite snack mitt i matchen behövdes :D


Alex i MÅL :D....

/ Malin


Onsdag

Nu kommer bilderna upp från föra veckan när Jag, Emma och Mamma var och hälsa på Emmy och hennes lilla familj. Angelina 8 dagar gammal.. jag vågade knappt hålla i henne. Kändes som hon skulle gå av.Hon var sjukt söt och liten.. Lycka till Emmy med din lilla familj. Super kul att komma förbi och se henne och se hur ni bor nu..Lycka till !!!







I kväll ska vi hem till Hanna min kusin hon fyller 6 År.. Hon blir stor tjej nu!! Hanna, Ida och Vendela var hemma hos oss för några veckor sen när Emma fyllde 20. Då satt jag med dom i köket och rita, då frågade jag Hanna och Vendela om dom har det bra i skolan (6års) dom precis börjat i. Då skriker båda. JAA det har vi.. hihih vi e kära i samma kille säger vendela. Han e super gullig vi pussade honom i dag på gården. Deras andra kompis på skolan är också kär i honom. Så nu skulle alla tre bli ihop med honom. Hur gullig och lätt var det inte på den tiden.

Ha en bra onsdag kväll. Och lycka till alla som ska spela match i dag. Känns som alla har match. Får se vilken match vi ska kolla på antingen Jirhages match, MB, Huddinge eller Sverige matchen.. bilder kommer senare / M


Bakdag och bio kväll..

Nu ska jag ta mig hem till C för att vi ska baka våran efter längtade kaka eller vad man ska kalla det :D och sedan kommer nog Aland upp till C för vi ska dricka te äta kaka och spela kort!! Mysigt!!! Sedan ska vi åka till Heron City för att träffa tjejer och gå på BIO :D Tror det blir en bio runt 7 tiden !!!

Ha en Mysig tisdag och ta hand om varandra.. <3 / M


Vilse i stockholms stad

I dag var jag inne i stan med Camilla och Ellinor. Vi åt en super god lunch (sallader) och jätte gott te och muffins. Men det värsta var att vi åkte helt vilse. Jag säger bara tjejer nu lärde vi oss hitta med bil i hela Stockholms stad. Tog oss från Huddinge till fridhemsplan att hitta parkerig och en adress. 1 timme och 35 min hahaha

 Med det blev en trevlig dag tjejer tack tack <3


Helgen v.40

Fredagen blev det utgång tjejerna. Vi började hemma hos Jonathan och där var Magnus också. Jontes lägenhet var jätte fin. Älskar hans badrum. Dom lärde oss något drick spel som gjorde en super full. Efter det blev det Grodan Sergel. Kom hem runt 6 tiden. Upp på lördagen. Snällis pappa körde mig till jobbet. Jobbade 12-16 i Farsta. Efter det kom pappa och hämta mig igen vi åkte och handla sedan hem och lagade en super god middag vi 2 bara. Plankstek!!!!

Emma ringde på kvällen och ville att jag skulle köra henne. Och det e klart jag gjorde. Bara det att vi åkte helt vilse, hahaha!!

Söndagen var jag på visning med Älsk på sjädalbacken 3A i Huddinge och på eftermiddagen blev det Hockey. På kvällen blev det så klart Bull bakning. Det var ju kanelbullens dag.

Jag och pappa lagar mat !



Älsk bakar <3


Våran hemma gjorda plankstek


Kram / M <3


RSS 2.0