Onsdag

I dag började min dag däremot inte så bra. Åker på motorvägen i väldigt hög fart och helt plötsligt säger det PANG och hela bilen börjar studsa och haka framåt. Jag stannar in till kanten och får panik, ringer Pappa och frågar vad som hänt han ber mig gå ut och kolla däcken. Och självklart hade jag fått punka på framhjulet. Ringde Pierre på mitt jobb och han ringde en bärare åt mig. För ingen var på kontoret eller i närheten och kunde hjälpa mig. Som tur va, var killen som kom ganska så unga och lätt att snacka med . Så det gick bra tillslut !!!

Dagen grattis går till CAMILLA :
Super ku,l vill jag säga till min kära vän C som fått ett extrajobb i dag, fram tills hon börjar plugga.

Nu ska jag strax ner på middag på resturangen vid mormor och morfar, gott ska det bli super hungrig är jag !!


LITE BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

Utgångar, hockeykvällar,middagar m.m <3


SOLEN SKINNER OCH JAG BARA GÅR RUNT OCH LER

I dag kunde jag inte hålla mig inne, jag ville verkligen bara ut och gå. Tänk om vädret alltid kunde vara så här härligt som i dag. Då hade man velat gå ut och promenera flera timmar varje dag, och tänka va bra kroppen hade mått bra. Ipoden i öronen med högsta volym solen Skinner och brände i ansiktet, jag kunde inte tänka på något annat än fjällen. Vill bara Komma upp nu!

PARDISE HOTEL I KVÄLL
I går kunde det ju inte vara bättre än vad det va. Bästaste bästaste Andreas kom tillbaka in i spelet igen. Undra vem som åker hem i kväll? Jag hoppas på Pontus, men tror tyvärr det kommer kunna vara Andreas. Klockan är bara halv 18.48 och det börjar inte fören 22.00 jag tror jag ska hänga med Pappi ner till gymmet ett tag kanske. Återstår och ser, nu ska jag iallafall äta middag! Puss och kram

I kväll kanske vi får ihop tid att kunna prata, våra tider och planering har krockat ända sen i söndags!!! Känns som båda måste vara själva när vi ska snacka, nyfiken till tusen och jag du fattar.. hihi Älskar livet vi lever i


Måndag 25 Januari

Det blev en lugn fredag kväll. Middag och tårtkalas hemma hos Daniel. Lördag var jag hos frisören, hem och fixade mig och begav mig av hem till Camilla tillsammans med Emmelie. Vi lagade Ost och skinkpaj med en jätte god sallad. Efter en mysig middag med tjejerna åkte vi hem till  Emmelie store bror krille. Och jag måste bara säga att jag blev grymt stolt över en av mina tjejer. Som tog flera shots under kvällen. Strongt gjort  CHARLOTTE!  Och efter det blev det en hejdundrande utgång !!! Jag behöver inte säga något mer än . Skratt, skratt och tack för i går !!! Söndag blev det en lunch på kvarnbergsplan och film hos Camilla tillsammans med Aland och Björn. Men vi alla somnade typ, sedan blev det middag och kalasfirande igen hos min Farfar som fyllde 67 År.  Nu är det Måndag morgon och jag e super trött redan nu! Ha en bra vecka! Kram på er<3

I dag är det bara 7 månader tills du blir 20 år Emmelie !!! hahah


FREDAG EFTERMIDDAG

I gårkväll var Kära Syster över på middag.
Hon hade miljoner frågor om mitt nya jobb, jag har nog inte själv  fattat ännu. Men när jag hade sagt vad jag fick ut i lön den här månaden höll hon på att tappa hakan. Helst sjukt mycket!

Super glad är jag, har aldrig tjänat så här mycket en månad hela mitt liv!!Nu gäller det att spara. Senare satt vi och kolla i Sofis mode, då pekade hon på några saker och sa. Malin eftersom du är så rik nu kan du shoppa det här till din fattiga syster ju, med världens största leende!  Hon kanske är värld en sak eftersom hon trots allt är min syster?? Vem vet!!

 PLANER IN FÖR HELGEN !!!
!Fredag , idag fyller Daniel År. Grattis, Grattis på din stora dag !! Så i kväll blir det kalasfirande där. Och i morgon ska jag äta middag och ut med tjejerna. Och söndag får vi se vad som händer!  Nu ska jag jobba vidare innan man går på helg :D

Ses kanske ute alla kära vänner om ni ska ut på Lördag :D
för det ska vi ! Puss o Kram


BIL,MUFFINS OCH IKEA!

I dag fick jag min jobb bil och inte nog med det , utan jag fick även en GPS eftersom jag hittar så dåligt överallt. haha Så snälla !!

 I dag ringde min kära vän Camilla när jag satt på jobbet och berättade att hon stod utanför ett muffin ställe, Gullig som hon e ringer hon och frågar om hon skulle köpa med hem till oss. Hon vet att jag är muffin galen! Så jag tog mitt pick och pack och åkte o plocka henne vid tåget! Hon var snäll och följde med mig till IKEA hade lite saker jag skulle handla till jobbet. Skulle aldrig klarat av att bära ut allt själv till bilen. Tack för att du följde med och ännu mer tack för dom goda muffinsarna.

Nu ska jag strax äta middag med familjen Emma och Mammi kommer över <3
Ha en bra kväll
/ Malin


REDAN ONSDAG <3

Onsdagsmorgon, jag är på sjukt bra humör! Tog med mig en CD-skiva till bilen i morse med massa skön musik som jag lyssnade på hela vägen till jobbet.  Stereon på högst volym är så underbart!

 Jag har ca: 25 minuter resetid på morgonen. Då hinner man med ganska så många tankar och funderingar kan både vara dåligt och positivt. Men i dag kändes det riktigt bra, bara massa bra och positiva tankar.

Jag måste hinna med att klippa och färga håret innan helgen, ser för jävlig ut i håret just nu. Är mitt hår äckligt blir hela jag äcklig. Skulle också vilja hinna med att sola, så man kan börja känna sig lite fräsch igen och automatiskt blir man piggare då.  Sedan skulle det inte vara fel om jag skulle börja träna lite också. För just nu känner jag mig bara så trött och hängning. Men efter denna pigga och positiva morgon ska jag ta och ändra på allt. Det var funderingar som jag bara kan ändra på lite lätt sådär. Men sedan har man alla tankar kring. Familj, jobb och kärlek. Det behöver inte alltid vara så lätt, och just nu inte så himla lätt med allt. Många tankar och funderingar. Men det är just då det är sjukt skönt att ha sina vänner vid sig. Som alltid ställer upp för en!!


MÅNDAG 18 JANUARI

I går var det Jobb dag på MQ slutade runt 5 tiden. Då kom älskade C och hämtade mig. För dom var i MB-hallen och kollade på deras match, efter matchen åkte vi bara hem. Jag var helt död, kryssningen och fredagsutgången tog koll på mig. Hihih

I dag blev det en tidig morgon, nu sitter jag med en kopp Te och ska vakna till. I kväll ska vi tjejer ses och Boka stuga till v.17 och även prata och planera sommaren. Blir det Gotland eller Maggan ? eller både och eller något helt nytt ?? Det är frågan!?


Ååååååå...



GIRLS NIGHT <3

Kryssning kick -off med jobbet torsdag till fredag. Sedan hem till Camilla på direkten bara duscha och ladda om för utggång. Drinkgbjudning på Magenta sedan vidare för en hel kväll på Grodan!!
Tack tjejer för en kul kväll, med mycket dans <3<3<3


13 JANUARI

I dag blev det en tidig morgon uppstigning 05.50 men är ändå ganska pigg. Sitter med en kopp Te och lyssnar på lugna favoriter. Har fortfarande jackan och mössan på mig super kall hela jag. Det är fortfarande kolsvart ute men snön lyser upp lite. I dag har jag inte så himla mycket att göra på jobbet så kanske blir tidig hem gång :D Vem vet???

I kväll ska jag följa med C till IKEA. Hon ska handla en tavla hon beställt till hennes 2 nya rum dom håller på att fixa till henne. Hon ska ha sovrum i ena rummet och sen i det andra rummet ska hon ha TV, soffa, bord o data. Så sen framöver kommer vi alltid kunna sitta nere i hennes rum sena kvällar och nätter. När man inte riktigt vet var man ska vara för att inte störa. Hihi

Och efter IKEA blir det HOCKEY, onsdagshockey brukar det bli. Det är självklart MB som ska spela match. Vet tyvärr jag inte vilka dom möter men det återstår och se. Aland skulle tydligen sitta på bänken, men det sa han förra matchen också men ändå spelade han jätte mycket då. Hockey blir det tillsammans med Emmelie Camilla Charlotte och så skulle Walldoff också komma med tror jag!  När man går på hockey får man alltid riktigt mycket tid att prata med varandra. Man går alltid hem från en match med antingen nya rese planer eller nya idé till helgen eller så har man rätt ut massa ”kärleks” problem o snackat ut. Helt enkelt så går man alltid hem nöjd från en hockey match. Alltid mer eller mindra beroende på hur matchen gick såklart.

/ Malin


20 ÅRSFIRANDE DEN 5 MAJ <3<3

Suttit och funderat på hur jag ska lägga upp min födelsedag i år. Blir ju vuxen den 5 maj . 20 ÅR och det måste firas.  Jag började med att skriva ner dem jag skulle vilja ha på middag. Släkten, familjevänner och tjejerna det blev 40 st.

 Sedan började jag skriva upp på en lista vilka jag skulle vilja kommer efter middagen och firar min 20 års dag tillsammans med mig och alla mina nära och kära och det blev en himla många. Men en fest med lite folk är inge kul, så det ska nog bli bra.
Men i år finns ju inte vårat underbara Partyhus kvar.
Så i år blir det Lokal eller landet!!  Måste kolla upp hur många man får vara i lokalen här uppe i Bergakungen. Det braiga med den lokalen är att man får festa hur länga man vill. Och det braiga med Landet är att man stör ingen, och om det är varmt ute är det underbart där.

Någon som har en bra lokal att erbjuda??
(Måste få plats 100 st och vara öppen till mins 3 och få spela hög musik)


PARADISE HOTEL

Jag är ett stort FAN av Paradise hotel. Jag bara älskar det!  I går hände det sjukt mycket. Roligt tema och Skum kille kom in . Sen tror jag samma som Mamma att även Andreas kommer komma in :D  jag bara hoppas på att det kan vara sant. En värdig Vinnare av Paradise Hotel i År tycker jag borde vara Greta! Hon är: Snäll, ärlig, tycker, säger, söt och snygg. Precis som en riktig paradise spelare ska vara. Nu är klockan 9 om en timme börjar dagens Paradise Hotel. Längtar!


Vardagen

Så här ser det ut på mitt Jobb om dagarna, om jag inte är ute och flänger och far.
 

Börjar få klart i mitt Rum nu också. Väntar bara på mina skjutgarderober :D



/ Malin


10-12 Januari

Lite av helgens bilder :D


Längtar

Sitter på jobbet och kollar ut. Solen skiner och det är massa snö på marken vill inget mer än att bara åka till fjällen nu .. Ge mig V.17 NUUUUUUUU !!
<3

Fredag 8 Januari

Sitter på jobbet i torsdags och känner hur illa Jag mår. Tillslut är jag tvungen att gå ut och ta luft och gå och handla typ godis eller något. Men när jag kommer ut spyr jag rakt ut i Snön. Inte okey.

Bara att gå hem och lägga sig. Värsta färden hem på länge. Blev tvungen att åka kommunalt hem. Ingen kunde köra mig. Men i dag är det fredag och redan mycket bättre, Känner sig fortfarande tom och helt slut. Men undra va det vad för konstigt?? Samma för Emmelie men hon ligger fortfarande tror jag :( Krya på OSS <3

Ledig helg :D Vad kan man tänka sig göra då, vill hinna med mycket. Filmkväll, Bada badtunna, åka skridskor och pulka, Utgång, Shoppa, Gå promenad i solen, Äta god middag.

Önskar alla en toppen helg med massa roligheter :D
/ Malin

I veckan som kommer, Ska jag tävla mot den här grabbet i Wii bowling. Jag säger bara jag kommer ÄGA DIG SÅ HÅRT , Kom och kolla dom som vill :D


<3

Det blev mycket festande och roliga stunder nu under Jul.. varit dålig på att lägga upp bilder så därför kommer det lite blandat nu från den senatste tiden...<3<3

.


2010

Nu lämnar vi 2009 och börjar 2010.
 
     

Kommer bli ett bra år
2010

Nytt jobb
Nytt boende
Jag 20 ÅR
Får handla på systemet
Alla 20års fester
Gotland 4dagar i sommar
Sälen v.17

känns som det kommer bli ett grymt ÅR <3


Dålig uppdatering

I dag har det varit min första dag på nya jobbet. Pratade lön och arbetstider, skrev på kontraktet. Fick min plats och mitt skrivbord . hihi kändes helt stort. Kände mig helt vuxen när jag satt där. Fick en bärbar data och en mobiltelefon så jag kan jobba hemifrån också. Hoppas det här kommer gå bra och att det blir en bra start på nya året. KÄNNS SOM DET !!

 

Dagen efter nyår mådde jag piss låg bara hemma. Sedan började redan på MQ jobbet i söndags. Det var helt sjukt mycket människor. Efter 1 minut när vi drog upp gallret var hela butiken stökig och fullsmockad med människor. Kändes typ obehagligt. Den dagen var jag inte glad och trevlig. Alla olika CP frågor av kunder man får.

Jag och natta har precis tagit upp alla kläder från golvet på hela herrsidan. Borden och alla ställ är översvämmade av kläder. Man ser inte varandra för högarna på borden är så pass höga. Då kommer en kund fram och säger.

Kunden: Hej, jag vill ha ett par jeans i storlek 34.32 på rean.
Jag: Okey , a det är lite svårt att hitta det nu. Men all rea är här så det är bara leta.
Kunden: aha a ja.

2 minuter senare

Kunden: jag hittar inga. Kan du kolla lagret?
Jag: vi har tyvärr inge lager, allt är uppe i butiken.
Kunden: ring en annan butik då.
Jag: kan tyvärr inte göra det i dag, alla MQ börja med sin rea i dag. Och det är kaos i butikerna plus att vi lägger inte undan reaplagg.
Kunden: herre gud , va är det här för dålig service.

Sen kommer hon fram senare och frågar om vi kan sätta ner priser ännu mer för hon inte är säker på att det är rätt storlek. Då höll jag på att dö... Va fan tror hon.. VI ÄR I SVERIGE !! 

 

Men sen på kvällen åkte jag hem till Vendela och Melina och spela Wii då blev jag på bättre humör.


RSS 2.0