Tjänad 500 kr

I dag var jag med Emmelie i Skärholmen för Emmelie skulle handla en liten data. Men det sluta med att det va jag som börja kolla på Musikspelare. Jag hade många krav på hur min musikspelare skulle se ut. Den skulle vara ganska liten, snygg färg, ca:200 låtar, vill kuna se vilken låt man lyssnar på, inte alltför dyr, lätt och enkel att bära med sig när man ska ut och gå. Detta visa sig vara ganska svårt att få i en och samma spelare. Allt slutade med att efter 20 minuter snackande, skratt och frågor.. Fick jag köpa en Snygg Musikspelare för 900 kr.. istället för 1400 som det igentligen kosta!! För att killen vara super gullig och ung och förstod min situation :D 

Tripp till stan

Jag, Camilla, Sanne och Ullis var i stan i dag. Sedan kom födelsedagsbarnet och hälsa på oss ett tag. Vi handlade massa sallad, sås och dricka och gick till kungsan och satte oss i solskenet och åt lunch. På vägen in till stan satt vi och prata om att Sanne snart åker och att man inte riktigt har insätt att hon ska vara borta 8 månader. Men det är sjukt länge och jag kommer sakna dig sjukt mycket <3.
Men ändå förstår jag att du åker, för fatta vilken upplevelse.. Jag får komma ner och hälsa på !!!!

I dag köpte jag mig: En ny plånbok, En ny fin vit BH, En Aprikos Myströja, Mitt efterlängtade lila nagelack, Solpuder och en puderborste. Plus en liten pressent till Emmelie!    

Nu är klockan 20.05 jag ska ta mig en promis upp till Ellinor för att sitta och snacka lite skit ett tag, för sedan ner till Emmelie på fika och födelsedagsfirade.

Ännu en till trevlig dag tillsammans med mina tjejer <3

Hockey Hockey

Tack för en super bra kväll med grym musik :)  Synd att vi missa när dom öppna över våningen. Så vi han inte vara där uppe så mycket. Bäst under kvällen va att Camilla va super våt hela kvällen,  så kul !!!

Camilla Jag Ellinor och Sanne




Tack mina älsklings tjejer <3 Och hebbe och alex för en bra lördagkväll!

Söndagen träffades vi på kvarnbergsplan åt massa salad och pizza :D Sedan åkte vi och hämta Emmelie från jobbet. Då vi passa på att springa in på New Yorker där alla hitta något var. Underkläder köpte jag :D

Sedan begav vi oss emot hockeyhallen där Aland hade match. Han gjorde första Målet :) Bra jobbat !!!! Under matchen gjorde vi ett protokoll då vi kom fram till att :

25:an va bäst. Blev matchens lirare av oss.
16 åkte bara runt och gäspa under uppvärmingen, men sen va han bra ändå.
 18 Åkte lite roligt, Men han va en av dom bästa.
15 hade riktigt hårda skott.
22:an han bara körde.
25:an va bästa dribblaren.
26:an gjorde största tabben.
17 va största Larsson.
24:an hade snyggaste åkstilen.

/ M


Sjukt Taggad

I morgon ska jag ut med mina Tjejer och jag e sjukt taggad.. Blir som en Hejdå kväll och Grattis kväll för Sanne .. hon har fyllt år och sedan åker hon bort 8 månader till Frankrike.. Så Det ska bli riktigt kul.. Hoppas vi får det trevligt hos Sanne och att vi blir många av oss tjejer som kommer.. och sedan en riktigt lyckad utgång :D Undra vart vi hamnar ? 

Ses i morgon flickor 19.00 hos Sanniiiiii :D



/ M <3

MiniGolf

Jag säger bara en sak. Jag hatar minigolf.. Jag va nära att slå sönder hela minigolf området.. Jag Emmelie Camilla Sanne och Aland åkte och spela lite minigolf. För vi tänkte att det kunde vara lite mysigt i solen .. Men nej sluta helt tvärt om.. Jag förlorade hela skiten och tappa humöret helt..

1:a Sanne
2:a Camilla
3:a Emmelie
4:a Aland
5:a Jag

Jag innan vi börja spela: Man ska alltså inte samla på kringlor, bara så ni vet !!!!

Tack för en trevlig dag.. Men jag tänker aldrig mer göra om det tyvär !

Kram / M

Sommar

Min Familj en sommar dag på Landet <3


TJEJ KVÄLL <3

Hem efter jobbet fixa till sig lite, kastde i mig 2 korvar. Hebbe kom och hämta mig runt 8 vi åkte till Sanne där alla tjerna va. Vi förade och körde sjukar lekar. (upprepa sista ordet man säger hela tiden.... tiden). Hebbe va snäll och körde in oss till royal garden:D. Vi flörta in oss på ett bord och satt och och tog ett glas vin och lite drinkar. Hade super trevligt!!! Det blev en lyckad kväll !!! Tack Tjejer  för en trevlig lördagkväll <3




Kom hem runt 3-4 tiden. Emma med kompisar efter . Någon går in i spegeln så den ramlar i golvet. Så alla trodde att det var en bomb som släpptes. Men det sjukast va att jag inte enns VAKNADE.. hahah Spegel är precis utanför mitt rum. Det ÄR glas överallt !!

Inget kalas utan krash.

Kläder...

Det är himla svårt att ta reda på sina kläder!

Dom har legat i en hög på golvet eller på sägen och på min puff nu ganska länge. Men nu har jag varit lite ledig och haft tid att ta reda på allt, Emma tycker inte om när det är stökigt och eftersom vi delar på allt så var det även snällt mot henne. Känner mig super duktig att jag äntligen fått ordning på alla kläder. Tur att man har en pojkvänn som ville vara gullig att snickra ihopp allt :) <3  Undra bara hur länge jag kommer kunna ha allt i ordning! Thihi

       

Jaktstugan



Det blev en händelsefull trip kan man säga. Jag Emma och Mormor tog husvagnen och åkte tidigt onsdag morgon. Sedan kom Pappa Mamma och Morfar. Vi åt lunch och sedan började äventyret kan man säga..Vi fick bryta upp Valpen ( Millitärbil) tillslut klara Pappa av det och då va det bara att börja tjuvkoppla den.

   

Tack för en trevlig trip med mycket skratt och äventyr
... Kram M

BRA START PÅ DAGEN

Hade en riktigt mysig dag i går, var ute i skärgården på en liten ö med familjen hade picnic och fiskade med pappa. Jag va den ända som fick fisk :D ... Jag och syster Emma åkte hem vi städa huset lite eftersom snart kommer mamma och pappa flytta hem från landet. Då måste det vara fint...

                                                                                                                                                                          
Känns som det kommer att bli en skön dag på jobbet , jag börjar om 1 timme och 40 minuter. Vaknade av mig själv vid 9 tiden, känns som jag äntligen kommer vara lite pigg på jobbet! Blev en risifrutti, 2 mackor med en kopp Te till frukost. Undra vad jag ska äta till lunch ? Ska nämligen lunch med Emmelie i dag !

Ha en bra dag , kom och hälsa på mig på jobbet om ni inte har något annat för er :D ( MQ skärholmen)

Puss o Kram  / M

Äntligen lite ledig ...

Slutade jobbet klockan 18.00 tog lite längre tid att stänga så jag missade självklart bussen med bara några minuter. Då bestämde jag mig för att börja gå istället för att vänta in nästa buss. Så jag gick hela vägen från skärholmen centrum till segeltorp centrum där jag tod 704 hemme.

...Kom hem runt 7 tiden, kastde mig in i duchen för att ge mig av till Familjen blomberg där Daniel och hans familj va på middag. Runt 11 tiden åkte vi ut till Mörkö för att grilla lite korv och ha ne mysig kväll tillsammans med Mamma, Pappa, Landet grannar, Emma och hennes vänner. Blev lite trångt med sov platser in för natten men det löste sig.

Vaknade runt 10 tiden ..... Blev en härlig söndag strålande Sol, en lugn dag på landet tillsammans med Älsklingen. Nu ska jag äta middag :) hemma gjorda pizzor!!!  Sedan sova för i morgon ska vi ut i skärgåden !!!!




Sov gott <3 / M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0