En vanlig tisdag..

Vaknad runt 11 tiden åt en god frukost och nu ska jag strax åka och hämta Emma från skolan sedan ska vi åka och köpa klädsel till våran bil ihop. Sedan måsta jag lämna tillbaka ett par leggings jag köpt som inte passa. Och i kväll kanske åka och kolla på min bil jag vill köpa. I morgon jobbar jag igen. 07.30-19.00!!! Klubb morgon på MQ Farsta för alla medlemmar, därför så lång dag.





Mina nyinköpa saker. Så nöjd över dom.. skorna är super sköna!!



Ha en bra Tisdag !! Kram M


Måndag morgon

I går var det jobb och hockey kväll. MB-Huddinge. Huddinge slog ut MB med 10-0. Tyckte så synd om MB. Kanske MB får vinna med så mycket nästa gång dom mötts. HAHAHA Sen åkte Jag Pappa och Emma och handla middag. och åkte hem och kolla Ensam mamma söker med Daniel och min familj!!!

I dag blir det en slappar dag men ändå fixa massa ärenden.

Städa bland alla mina kläder, eftersom syster flyttar på Torsdag.
Åka och lämna in min mini data på lagning.
Beställa ett busskort.
Ringa och lyssna om min bil jag ska köpa finna kvar och när jag ska komma och kolla på den.

Och i kväll är det AIK mot DIF .. Kanske ska gå på matchen, annars blir det nog att jag ska flörta in mig hemma hos någon som har den kanalen.. Återstår att se. Ha en bra dag toppen väder ute.

Kram M


Hemmakväll

Jag och Daniel laga middag och hade en mysig Bastu kväll hemma hos mig :D Nu ska vi lägga oss kolla Tv för i morgon är det Jobb igen. Tror jag kommer kolla Huddinge mot MB i morgon om dom är snälla på jobbet och låter mig gå tidigare...Återstår att se... Sov gott <3


Grodan

Utgången blev toppen..

Jag och Camilla satt på dagen hemma hos henne och drack vin ute i solen eftersom vädret blev jätte bra. Middagen var super bra fixad. Du är så gullig Charlotte.. Våran kära vän hebbe körde in oss :D till Magenta i hans stora bil så alla fick plats.. vid halv 3 drog vi till grodan för att testa på det.. och Vi bara ÄLSKAR det stället.. hemma klockan 6!!!









Tack tjejer för dena kvällen <3


Ännu en utgång :D Jag och E åt middag (pizza) och drack hos henne. Sedan kom Ullis Camilla och Charlotte  och även våran kära vän hebbe igen :D  
 
Tack Tjejer för en lång och trevlig kväll på grodan tillsammans!! <3


Huddinge Hockey

Kul att se dig spela Markus, du va duktig tycker jag.

Sjukt kul att se dig "fajtas" knuffa bort spelar framför mål.. du är ingen bråkig kille i mina ögon.. haha du är för snäll!!! Lycka till! kommer och kollar flera matcher tillsammans med Pappi :p hahaha

Nu är det bara fredaga och i dag kvar tills vi ska ses alla tjejerna :D Jag ska åka till Camilla runt 4 tiden på lördag.. Sitta spela kort små prata och dricka lite i solen.. Sedan ner till charlotte vid 19.00 träffa alla sedan ut :D sjukt taggad !!

Nu ska jag klä på mig och åka till jobbet. I dag jobbar jag 12-19 i Farsta MQ.
Ha en bra dag / M <3


Grattis syster och Sarali!!

Gick upp vid 6 i morse för att sjunga och ge presenterna till syster min tillsammans med Mamma och Pappa. Sedan gick jag och la mig igen. Vaknade vid 9. Körde in Emma till stan, gäller att vara snäll när hon fyller år.

GRATTIS EMMA (syster) 22 år GRATTIS SARALI 19år !!!!!! Sedan fyller även Hampus år. Grattis gubben!!!

Nu ska jag ut och gå en Långpromis i solen. Sedan förbi Camilla ett tag. Ska fixa så jag får PowerPoint på min data. Vid 6 tiden kommer hela tjocka släketn för att fira Emma. Då man ska äta tårta och bullar :D

Vid 8 slutar Emmelie då ska vi ta en promis och bara snacka skit och rensa huvudet. Om hon inte kommer vara för trött eller att våra gäster är kvar.

Längtar till lördag. Då vi alla tjejer utom Sanne som är i frankrike ska hem till Charlotte på middag och sedan ut, tror alla har fixat så dom är lediga på söndagen så vi ska köra järnet <3  Det va sjukt länge sen vi gick ut alla tjejer ihop!!
Söndagen lär sluta med lite bakis mat och kolla på Alands match! Undrar va Charlotte har fixat för tema till middagen. Är lite nyfiken! Längtar så tjejer <3

/ M



Bilder









Helgens bilder <3


Mörkö med pappi

Jag åkt ut till landet i fredags för att plocka lite svamp och ha en mysig Pappa dag. Vi hittade en varsin påse kantareller. Och dessutom stötte vi på vildsvin. Jag säger till pappa att jag tycker det luktar lite äckligt precis som svin. Då rasslar det till bland träden. Och ett helt gäng vildsvin kommer ut springade, 2 st springer mot mig och pappa, mitt hjärta var på väg ut för några sekunder.  Livrädd kan man säga. Pappa erkände att han också blev rädd sen när vi kom hem. Men ville säkert inte skrämma upp mig. (Så som en pappa ska vara :D)

Sedan åkte jag hem efter vi ätit en god middag Jag mamma och pappa. då åkte jag hem till Alands Pappa för att kolla på hans nya hus tillsammans med Emmelie och Camilla. Tror huset kommer bli jätte fint! Redan en super bra altan. Kommer komma pool också ! Sedan kom Bettan förbi ett tag, det var länge sen man såg han! Så det va kul !!! kom hem runt 12 tiden. Sova för sedan upp till jobbet!!

 I dag jobbade jag hela dagen.Helt slut!! Efterjobbet har jag bara varit med min Daniel och myst och tagit det lugnt!! Åt en god middag med Mamma och Pappa. och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla TV tills jag somnar.

Hoppas det löser sig för mina kära vänner Emmelie och Camilla. Emmelie har glömt sitt legg hemma och får inte kommer in på Olearys i Södertälje. För vakterna inte tror henne. !!! Hoppas det lösers sig.!!

SOV GOTT / M <3


Ensam mamma söker...

I går började det :D man blir så glad när man kollar på det. Roligaste Mamma var hon det blonda med 4 barn. Tur att hon har sin äldsta son som stoppar henne ibland. ( Mamma han är för ung för dig, till han 22 åringen. helt rätt sagt). Annars skulle hon kunna bli hur tokig som helst tror jag. Jag tror det kommer bli 3 roliga Mammor att följa. Varje söndag nu fram över 20.00!

 Efter åkte jag till Daniel. Då kollade vi på en så äcklig film så jag nästan fick panik. Tjejen blev uppäten inifrån av "ormar" . Man såg på utsidan av kroppen hur ormarna kröp innanför huden på henne. Växterna började röra sig som ormar, började slingra sig upp på benen tills människorna stöps. Växterna slingrade sig ner i munnen så killen inte fick någon luft. Det va så hemsk att jag fick rysningar. Tyvärr mins jag inte va den heter. Men jag säger bara aldrig mer se den!

En stunde med Mormor

 I dag hämta Mormor mig klockan 10 vi åkte till St:görans sjukhus. Där fick jag en spruta i ryggen, som "sög" ut lite vätska ur min knöl som ska in på labb nu. Väntar svar. Återkommer hur det kommer gå!

Sedan åkte vi och hämta hemma från skolan och åkte till Heron City för att kolla på present till Emma. Mormor bjöd på Lunch jag tog Sushi ( 4 räckor 4 avokado 1 omelett) och en Fanta. Sedan körde dom mig till Lövet för jag skulle hämta bilen som var på service. På vägen hem ringde Camilla och fråga om vi skulle hitta på något. Kanske dricka te och spela lite kort (plump). Så nu ska jag strax hoppa in i duschen för sedan hitta på något då!!!

Ha en bra dag så hörs vi i kväll
 / M


Söndag morgon

Nu ligger jag här i soffan med pappa, sjukt skönt att bara en söndag kunna ligga hemma och slappa, inte behöva gå upp till jobbet. Vi har precis varit och handlat lite mat från Loffes. Vi väntar på att Mamma ska komma hem från sin dans tävling. Dom kom tydligen 3:an. Sjukt bra ! GRATTIS Mammii...

I går var det en slapparkväll hos Ellinor, vi satt och pratade om alla kvällar i Magaluf och fick inte ihop en ända kväll. Det känns sjukt kul !!!

Men för min del mycket körande under kvällen. Men det kändes bra, tänk så många gånger folk hämtat mig från stan då jag varit ute och festat. Middagen i går slutade på Olearys super god mat :D ( Cesarsallad med kyckling och vitlöksbröd). Det blev aldrig av att vi åkte till Ted. Eftersom jag inte var speciellt bra och pigg, kändes som ett rätt beslut. Får fira honom på Onsdag då han hyrt någon lokal i stan. Ses då !!

Lycka till till
 Ellinor, säger inget mer är kör på :D
 Daniel i dag på visningen :D Hoppas den är bra, jag ska med !!! 
 Emmelie på jobbet.

I kväll tror jag att jag ska på hockey med Emmelie och Camilla. Sen hem och sova och sedan upp för i morgon ska jag vara hos läkaren 10.50 för att "suga" ut och kolla på en bit ur min knöl på ryggen. Hoppas den ej är farlig återstår och se!!!

Ha en bra Söndag.. / M


STUDENTEN- Saknar klassen och skolan.

Saknar tiden med klassen och alla sköna stunder. Skolan är underbart. Halva 3:an var bara en stor fest!!


Mösspåtagningen och valborg. (Min Studentskiva dagen innen) på kvällen blev det fest hos mig.

 Charlotts Studentskiva en Tisdag <3

Jirhages Studentskiva Indianer - då camilla blev utslängd innan middagen.
 

Studenten alla Tjejer på morgonen hos Linus. Första ciden 06.05 sissta 03.00.

Utspringet, måste ALDRIG mer plugga. Jag och Emmelie tog en "fusk" väg in där ingen lärare stod. Så vi fick med våran dricka in i skolan. Underbart !!!

En nybliven Student. Påväg mot studentflaket !!!


På kvällen blev det stor fest hos mig hade bjudit lite för många. Räknade och skrev ner alla jag kom ihåg som var här under min student och kvällen. Jag fick ihop till 116 st !! Halv 4 var Mamma och Pappa helt slut så då fick festen sluta!! Tack alla som var här och gjorde min student till Världes BÄSTA ♥


Känns så tomt

När man kommer hem och ingen underbar Tess kommer fram och hälsar, hoppar och är överklycklig att man kommit hem känns tomt. Har haft hund under hela min uppväxt. Nu helt plötlist har vi ingen hund. Mamma är lite inne på en katt nu istället. jag är ingen katt människa men det är mysigare med en katt än inget djur alls.

♥ Du är saknad Tess ♥


AJ MIN NAVELPERCIN

Gick upp vid 8 i morse åt en god frukost (ägg, toast och en kopp Te). Åkte till Farsta runt halv 10 för jag skulle jobba hos dom i dag. På lunchen gick jag och handlade mig att par nya skor från Nilson ett par Röda Converse. När jag kom tillbaka från lunchen var jag super glad och nöjd.Tiden gick fort farm till 6 då jag tog min kvarts paus. När jag ska resa mig och gå ut till butiken igen har mina byxor på något konstigt sätt fastnat i min navelpercin så när jag ställer mig upp rycker det till och jag börjar blöda. FFFFFFFYYYYY va ont det gjorde! Så nu sitter jag här med plåster över hela naveln och kan kanppt röra mig. Hoppas det går över fort !

Efterjobbet åkte jag till Daniel och åt middag (grillat kött med potatis sås och sallad). Nu ska jag hoppa in i duschen för sedan planera min kväll, tror det blir ganska lugnt. Har inte fått tag på Emmelie ännu men hon lär ringa upp strax. Hon kanske jobbade till 8 i dag ?? vem vet ?

I morgon ska jag åka och kolla på min Pappa när han har Hockeymatch, det ska blir riktigt kul och se om han fortfarande är bra, eller om han har tappat allt. På kvällen ska jag äta middag med Emmelie. En middag som vi planerat och pratat om länge. Det ska vara en middag med alla våra små "maträtter" och plock som vi älskar. ( Grillade grönsaker,kött, oliver, fetaost, avokado, vitlökschampinjoner, kantareller, kryddiga oster, fefironi, majskolv, salamikorv ). Hoppas bara att det blir av. Eller så slutar det med en vanlig middag ändå! För att vi sedan ska hitta på något och hinner inte sitta och njuta av allt det goda! Man vet aldrig, vi är snabba i våra ändringar.

Ha en rolig Fredagkväll nu!

/ Puss och Kram M


Länge sedan

Mitt liv senaste tiden har varit så fullbokat att jag inte hunnit haft tid att vara inne på datan och blogga. Jag har börjat jobba mycket. Hoppar runt bland olika MQ (ringen,farsta, skärholmen,huddinge) så det blir inte mycke ledighet. Men till nästa veckan ska jag nog börja skriva mer igen för då kommer jag inte jobba lika mycket förhopningsvis! 

Tänker på dig Sanne och hoppas du har det bra !! Nyfiken på att höra om hur allt är!!!! Puss på dig <3 Och jag håller tummarna för att det går bra för min favorit i dag. På hennes kanske nya efterläntade jobb. 

/ M

RSS 2.0