Lussebullebak med små tjejerna <3

Det var mjöl och deg i hela köket, men det får man räkna med. Sjukt söta blev lussekatterna eller vad man ska kalla dom. Kanske mer lussebollar. Kringlor var lite svårt för dom att göra. Men Vendela och Hanna lyckades få till någon snygg lussekringla.  Sjukt roliga kommentarer och ord hela tiden, inte tyst en sekund. Tänk va lätt allt var när man va sådär liten. Hämtade dom klockan 2 på dagen och vid 9 på kvällen åkte dom hem. Sedan tränade jag lite snabbt och sedan kolla jag Paradise Hotel. Sedan somnade jag helt slut. Tack för en super mysig dag med kusinerna <3 SÖTA NI !!!!


Shopping

Nu ska jag hoppa in i duschen för sen ska vi åka till Skärholmen och shoppa som jag längtat efter så länge nu. Måste ringa C och planera hur och när vi ska åka också :D

Ha en bra Torsdag <3 hörs senare karm


1 månad kvar till jul

Fick min lönespec i dag weeiiii.. I morgon jobbar jag, men på torsdag ska jag åka och shoppa!!!! Sedan på kvällen ska jag på Linas och Josefines 18 Års fest :) tror det kommer bli sjukt kul!  Undra bara vad dom önskar sig ??

Sedan jobbar jag fredag så jag får ta det lite lugnt på torsdag. Men sen på Lördagen har Charlotte middag hemma hos henne med tema "sensation black" .. Så då är det bara klä på sig svart . Men jag har ansökt om att få byta kläder sen när vi drar ut :) Och det fick jag .. tack sötis !!!

Tror det kommer bli en grym kväll. Ledig även på söndagen <3 Längtar !!!  / Malin

RESA

Just nu är det grått och trist ute. Livet är inte på topp! Det är nu vi är unga och lever livet. Många av oss jobbar inte så mycket nu heller vi har all tid i världen på oss. Det är nu vi är unga och party sugna ;)  Så nu känner jag bara att vi måste boka in en resa tjejer. Inte bara snacka om det. Så vi kan ha något att längta till. Man har Jul och NYÅR att längtar. Men sen är det evigheter till veckan 17. Vi måste boka in något mellan nyår och veckan 17. Ska vi hyra stuga eller ha min i år igen? Blir vi mer än 5 st måste vi nästan hyra en veckan 17 också?? Kom med förslag nu tjejer..

 Man lever bara en gång och den gångennn är nu aaaaa!!!


Malin & Ida 20 År

Jag hämta E vid 6 tiden vi åkte handla lite mat och snacks och åkte självklart till Emma och tjejerna :) för där skulle vi sitta och dricka tillsammans innan vi skulle åka till Ida och Malin. Det blev ganska mycket dricka kan man säga. Självklart förlorade jag och Joppe ganska mycket på drick spelet, är man med i leken får man leken tåla. Eller? (kanske var därför kvällen gick som den gick)

Sedan gick vi över till några kompisar till Tjejerna som fyllde år. Sedan kom underbara Jiris och hämta oss och körde oss till Festen. Som vanligt var vi lite sena. Men det verkade inte göra något. Eftersom dricka i baren var så himla billig råkade man få i sig en hel del. Kvällen slutade med att vi åkte till Grodan på något sätt och det hade vi verkligen inte behövt gjort. Men just då tyckte man att det var super kul !!!

Tack alla som medverkade denna Lördag kväll. Super kul och tack Ida och Malin för en rolig fest <3

Söndagen blev det pizza med C o E och självklart kollade vi MB efter .. Hampus och Jojo gjorde snygga Mål :) Aland och Walldoff spelade inte hela tiden sjukt trist :( Men lycka till nästa match !!! och stakars lila Hebbe var inte med och spela heller :(

Hare bra / M


Ringa och planera

Självklart sov jag för länge. Men det behövde jag efter allt festande denna helg. "Ringtiden" stängde 11 och jag vaknade 11.40.. Så typiskt!

Men i morgon ska jag vakna tidigt möta upp C vi ringer och lyssnar med lokalen och allt! Så vi vet om vi får hyra den och när vi får komma och kolla i den? En herrgård i Älvsjö! Kan det bli bättre? Neee.

Nu ska jag hoppa in i duschen, Hörs senare/M 


Nyår <3

Hoppas det blir av våra planeringar.. Jag ska lyssna med pappa om lokalen!! Tror det kommer kunna bli hur bra som helst. HOPPAS HOPPAS !!!!!


Upp och ner...

Ibland känner man bara att man skulle vilja vara 6 år igen och gå på dagis då allt bara var så lätt. Men nej nu är man stor och har självklart jobbiga tider i livet.. men det är bara kämpa vidare.

Tack alla som finns för en <3

Men om man istället försöker tänka på det som gör en glad. Jag och Pappa kanske ska ta en sista minuten nästa veckan eller veckan där på till Spanien eller Egypten. För man är så läs på vädret här hemma. Och tanken på sälen med tjejerna gör en också super glad… tack för att ni finns <3

/ MALIN


Helgen slutade med lite Hockey

I fredags åt vi pizza hemma hos Charlotte alla tjejerna, hela Magaluf gänget utom Ellinor. Sedan åkte vi hem till Walldoff i hans fina lägenhet som ligger helt perfekt till på söder och drack med dom. För sedan begav vi oss mot grodan där man träffa hela Huddinge. Det kändes som alla var där. Riktigt kul! Men tråkigare var att jag skulle upp och jobba på lördagen efter bara 2-3 timmar. Men den smällen fick man ta. Jobbade söndagen också. Efter jobbet kom underbara Camilla och hämta mig och vi åkte till MB-hallen och kollade på Alands och Walldoffs match.  Snygga Mål gjorde ni :D  När är nästa match ?
Under en match får man mycket tid att prata med vandra. Vi fick ena och det andra sagt. Planerade även in en till Sälen tripp till sälen under lucia. Men man får tänka sig vad och vilka man pratar om när man är på hockey. För helt plösigt kan det ju stå någon bakom som visst hört lite mycket. hihih

 Tack för en trevlig helg <3 / MALIN <3


AIK

Kom precis hem från Emmelie va där och "kolla" matchen med tjejerna.. haha blir inte så mycket match tittande när vi ses och ska kolla fotboll. Utan vi snackade mer om helgen vad som hänt och sagts. hahah massa skit snacka. Det blir lätt så när vi tjejer ses och bara ska chilla.

Tack för ni finns tjejer <3


...

I fredags hade jag tjejerna hemma på middag och självklart Aland också. Sedan var Emmelie gullig och körde in oss till stan. Tack alla som medverkade och gjorde fredagkvällen till en lyckad kväll. Lördagen blev ganska så seg. Var Helt slut från gårdagen! Jag och ÖL jag fattar inte. Det är inget för mig och min kropp. 

Vaknade nyss, söndag morgon. Undra vad jag ska göra i dag ? Kanske åka med pappa på Hockey, lite mysigt med en pappa dotter söndag :D Eller har någon förslag på vad man kan göra en regning söndag ?

Puss och kram / Malin


RSS 2.0